Jak získat firemní elektroauto Tesla s dotací 200 000 Kč

Pořízení elektromobilu do firemní flotily se stává stále populárnější volbou, zejména díky nově dostupným dotacím. Automobily značky Tesla, jakožto lídra v oblasti elektromobility, jsou ideální volbou pro firmy a OSVČ, které chtějí nejen moderní a výkonné vozidlo, ale i ekologické řešení s podporou státu. Jak lze získat dotaci 200 000 Kč na firemní automobil Tesla a jaké výhody to vlastně přináší?

dotace-na-elektromobil-elektroauto-tesla-firmy-osvc

Proč jako firma či OSVČ zvolit Teslu?

Elektromobily značky Tesla nabízí řadu výhod, které z ní dělají atraktivní volbu pro firmy a OSVČ:

  • Technologická špička - Tesla je známá svými inovacemi - ať už jde o dlouhý dojezd, rychlé nabíjení nebo pokročilé asistenční systémy;
  • Ekologický přínos - s nulovými emisemi pomáhá Tesla snižovat uhlíkovou stopu;
  • Image společnosti - vlastnictví Tesly posiluje image jakožto moderní a ekologicky uvědomělé organizace.

 

Jak získat dotaci na automobil Tesla jako firma či OSVČ?

Proces získání dotace na elektroauto pro firmu může být výrazně jednodušší, než si myslíte. Od 18. března 2024 je totiž možné čerpat dotace na automobily v rámci programu Záruka elektromobilita - I. výzva, který poskytuje finanční podporu pro firmy a OSVČ, a to:

  • Výše dotace - dotační program pro elektromobilitu nabízí dotaci až 200 000 Kč na nákup osobního elektroauta, jako je např. Tesla;
  • Podmínky získání dotace - pro získání dotace na elektroauto je nutné splňovat hned několik podmínek. Kupříkladu jednou z nich je sjednání úvěru na elektromobilitu u vybrané banky nebo leasingové společnosti. Národní rozvojová banka se zaručí za tento úvěr do výše až 70 % kupní ceny elektroauta;
  • Podání žádosti - žádost o dotaci na elektromobilitu se podává u Národní rozvojové banky. Po schválení dotace na elektroauto jsou peníze vyplaceny Ministerstvem průmyslu a obchodu.

 

Ekonomické a ekologické výhody pořízení Tesly s dotací

Pořízení elektromobilu Tesla s dotací přináší různé ekonomické úspory i ekologické výhody:

  • Snížení nákladů - dotace 200 000 Kč výrazně snižuje počáteční investici do elektromobilu;
  • Úspory na provozu - elektromobily mají nižší provozní náklady v porovnání s tradičními automobily, které spotřebovávají fosilní paliva;
  • Ekologická stopa - snižování emisí CO2 a dalších škodlivých látek přispívá k ochraně životního prostředí.

 

Pořízení firemního automobilu Tesla s dotací 200 000 Kč je výhodným krokem směrem k udržitelnému a modernímu podnikání. Nejenže ušetříte na počátečních nákladech, ale také podpoříte ekologickou odpovědnost vaší firmy. K tomu si můžete navíc zažádat také o dotaci na dobíjecí stanici. A pro ještě vyšší úspory zvažte pořízení fotovoltaické elektrárny, kterou Vám rádi dodáme na klíč a na míru vašim potřebám. Stačí nás kontaktovat. Máme vhodná řešení pro rodinné domy, firmy a další komerční objekty.

Kontaktujte mě

Vyplňte, prosím, formulář níže. Je nutné vyplnit alespoň jméno, PSČ a e-mail nebo telefonní číslo.


Chci limitovanou nabídku

Zanechte nám na sebe kontaktní údaje a obchodní zástupce vás brzy kontaktuje s limitovanou nabídkou. I vy můžete získat realizaci elektrárny do 30 dnů, jinak zdarma!


Technické šetření

Provedeme přibližně hodinové technické šetření ve vaší nemovitosti, na jehož základě vám připravíme nabídku šitou přímo na vaši střechu. Vše je nezávazné a nyní jako časově omezená nabídka zcela zdarma.


INFO PRO KLIENTY
EH MALINA